ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Το 1993 ιδρύθηκε η Σχολή Οδηγών <<Χαρμπής Παναγιώτης>>

Σε όλα  αυτά τα χρόνια  παρακολουθούμε  από  πολύ  κοντά τις  αλλαγές της  εκπαίδευσης των υποψηφίων οδηγών και για αυτό  πρωτοπορούμε.

  • Σκοπός και πάθος μας η δική σας εξυπηρέτηση, με υπηρεσίες που σας συναρπάζουν, σας ενθουσιάζουν, για να απολαμβάνετε πάντα από εμάς τις καλύτερες υπηρεσίες όπου μας χρειαστείτε
  • Στο   ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο.   μας   διαθέτουμε   ηλεκτρονικά   οπτικοακουστικά  μέσα (ηλεκτρονικούς   υπολογιστές,   βιντεοπροβολείς,  οθόνες,  προγράμματα εκμάθησης για τη θεωρεία,  εξομοιωτές  οδήγησης  αυτοκινήτου και μηχανής) γυαλιά προσομοίωσης μέθης, κούρασης, και εθιστικών ουσιών  που κάνουν  την εκπαίδευση σας ενδιαφέρουσα κατανοητή  και   ευχάριστη .  Επίσης  διαθέτουμε   μηχανολογικό εξοπλισμό για την  κατανόηση των μηχανικών μερών του αυτοκινήτου.
  • Στη  Σχολή μας για την  πρακτική εκπαίδευση  διαθέτουμε  μηχανές  μικρού και μεγάλου κυβισμού, αυτοκίνητα με μηχανικό, σειριακό  και αυτόματο κιβώτιο  ταχυτήτων,  επίσης οχήματα για τις  κατηγορίες  C,   D   και   C+Ε   και  το κυριότερο  έχουμε  μεγάλη εμπειρία, υπομονή και  αγάπη για τη  δουλειά μας με αποτέλεσμα η εκπαίδευση σας να είναι ευχάριστη, αποδοτική και ουσιαστική.
  • Είμαστε κοντά σε ΑΜΕΑ με μαθήματα σε προσομοιωτές οδήγησης ώστε να είναι έτοιμοι για τις πρώτες δοκιμασίες στον Ηνίοχο.
  • Σε συνεργασία με την  SMARTDRIVE (χρήση του εξοπλισμού της) και με έμπειρους συνεργάτες, οργανώνουμε σεμινάρια σε εταιρίες για ασφαλή οδήγηση, οικολογική οδήγηση, εκπαίδευση σε μηχανήματα έργου και ορυχείου.

Διαθέτουμε τον εξοπλισμό μας σε εκδηλώσεις εταιριών για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας.